Dona sang

Qüestió d’educació i ciutadania

Reprodueix vídeo

En què consisteix
el projecte?

Dona sang és un projecte d’aprenentatge per servei interdisciplinari i que involucra tota la comunitat educativa des de l’alumnat d’1 any.

És una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un únic projecte ben articulat en el qual els participants aprenen alhora que treballen en les necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-lo.

Quins problemes
soluciona?

La sang és imprescindible per a la vida de molts malalts i només es pot aconseguir sang a partir de les donacions. 

Les reserves de banc de sang i teixits són per a pocs dies.

L’entitat col·laboradora amb els projectes serà el banc de sang i teixits de la Comunitat Valenciana: CENTRE DE TRANSFUSIONS DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

Quins objectius es pretén obtindre?

Quins objectius es pretén obtindre?

És un projecte educatiu amb utilitat social d’intencionalitat pedagògica i solidària.

Després de les successives edicions d’aquest projecte, iniciat per primera vegada el curs 2017-2018, volem destacar alguns aspectes que corroboren l’elevat impacte que ha tingut el projecte en les diferents edicions realitzades i, en concret, en l’edició 2020-2021 on s’han aconseguit 169 donants, 156 extraccions i 20 donants.

Notícies relacionades

Donació de sang 2023

17 de maig: Jornada de Donació de Sang Com sabeu, la V Jornada de Donació de Sang està cada vegada més a prop… I el nostre alumnat

Llegir »

Donació de sang 2022

10 de maig: Jornada de Donació de Sang Com sabeu, la V Jornada de Donació de Sang està cada vegada més a prop… I el nostre alumnat

Llegir »

ACCESSOS DIRECTES