Donació de sang 2023

17 de maig: Jornada de Donació de Sang

Com sabeu, la V Jornada de Donació de Sang està cada vegada més a prop…

I el nostre alumnat ja està treballant de valent per a convertir-se  en “les superheroïnes i els superherois de sang” i té com a missió aconseguir donacions de sang i també conscienciar a tots i totes de la importància de convertir-se algun dia en donants de sang. Cada dia fan falta més de 650 donacions de sang a la Comunitat Valenciana per poder atendre els malalts, i la pandèmia no disminueix aquest nombre. Ens podríeu ajudar a aconseguir-les?

El dia de donació de sang al centre serà el dimecres 17 de maig de 2023.

  • Puc donar sang si he estat vacunat recentment?
  • Sí, pots. Si has tingut algun símptoma post-vacunal (febra, malestar o reacció al·lèrgica), sols cal que haja passat una setmana des què finalitzaren aquestos símptomes.

No t’ho penses més, i emplena el FORMULARI. Estem esperant-te!

RECORDEM QUÈ ÉS AQUEST PROJECTE

Aquest any continuem treballant al centre el projecte de la donació de sang. I ací volem fer un recordatori de què és:

Es tracta del projecte des de l’APS (Aprenentatge Per Servei), una proposta educativa que combina aprendre i servir a la comunitat. I, tot i que el fort del treball és al maig, volem fer-vos arribar breument aquesta informació per poder planificar-vos bé.

Es tracta d’un missatge especialment per a tots aquells que sou donants de sang, que sabem que en aquest centre en sou molts. El projecte que treballem és sobre la importància de la donació altruista de sang, i acabarem organitzant una jornada de donació al centre (on, òbviament, els menors no podran participar, però sí que podreu fer-ho tots i totes vosaltres), com ja férem els cursos passats, i on vam superar notablement les nostres expectatives.

A més, hem presentat aquest treball com a “Projecte d’Investigació i innovació Educativa” i la Conselleria ens l’ha reconegut.

Ací també podeu trobar diferents informacions sobre la donació de sang que poden ser del vostre interés.

Esperem que aquest projecte siga tot un èxit, tant per la campanya de recollida com per la conscienciació dels que poden ser els futurs donants, i agraïm de bestreta la vostra col·laboració. Al mateix temps, destigem rebre la vostra donació el dimecres 17 de maig.

“Una dosi menuda, una gran ajuda”

ACCESSOS DIRECTES