Escola de famílies

Encetem un projecte molt il·lusionant en el qual la bona educació dels nostre fills i filles serà l’objectiu fonamental.

Aquesta tasca és per a moltes famílies un gran repte en què en línies generals, apareixen molts interrogants: “Què és el millor per a la nostra filla?” “Què hem de fer per a que siga feliç?” Com aconseguim que es porte bé el nostre fill?”

Sovint ens trobem perduts i ens adonem de la dificultat del procés. És per això que l’escola de famílies serà un espai de coneixement, d’intercanvi i d’aportació on podrem resoldre dubtes, compartir inquietuds i, en definitiva, caminar i seguir el somni de l’educació de qualitat.

A través de l’escola de famílies pretenem aportar un poc de llum en aquest camí, ajudar-nos els uns als altres a prendre consciència de la problemàtica social i acompanyar-nos en aquesta bonica tasca d’educar per a aconseguir una educació que impulse i no limite.

Els nostres objectius són:

  • Oferir eines i pautes amb un llenguatge clar.
  • Ser guia i orientació per a pares i mares.
  • Resoldre dubtes i interrogants relacionats amb l’educació.
  • Millorar l’educació de la nostra comunitat educativa.

A més a més és una oportunitat per obrir el nostre centre a famílies que encara no formen part de l’escola i que també, de forma gratuïta, es poden beneficiar d’aquestes sessions formatives.

ACCESSOS DIRECTES