Extraescolars

Curs 2021-2022

Inscripció

Termini d’inscripció:
del 4 al 28 de setembre de 2021.

Expressió
corporal

Per als menuts proposem un espai on conéixer i desenvolupar la motricitat tot prenent atenció a l’expressió del cos i el gest. Un munt d’activitats per descobrir-se d’una manera divertida i activa.

Material necessari:

Inclòs.

Disponible des de:

4-5 anys.

Teatre

Un espai de trobada, de comunicació i relacions personals, així com de treball col·lectiu, en el qual es treballen aspectes com: dramatitzar, parlar en públic, l’expressió oral i corporal, el domini de la por escènica i la creativitat… a partir de valors com l’esforç, la diversió, el respecte, la diversitat i la cultura. 

A l’aula de teatre gaudiràs en endinsar-te dins d’un altre món, i amb la resta del grup prepararàs una representació teatral per a final de curs com a mostra del treball i l’esforç conjunt.

Material necessari:

Inclòs.

Disponible des de:

1r de Primària fins a 4t d’ESO.

Esport
escolar

Des de l’esport escolar sempre hem tingut un objectiu que ens ha semblat que d’alguna manera era el que prioritzava a la resta i, alhora, era una fita a assolir: “Aconseguir que tot l’alumnat trobe el gust per l’activitat física i l’esport, entenga la importància de l’exercici físic com a millora de la qualitat de vida, i adquirisca el costum de practicar algun esport”. 

A partir d’aquest objectiu i amb aquesta voluntat de fer i de ser també escola, sorgeixen totes les activitats de l’esport escolar. 

En l’àmbit escolar volem que l’esport forme part de la vida de l’escola. 

En l’àmbit extern ens adherim i participem d’altres associacions i entitats que pensem que estan en la mateixa línia que els objectius que nosaltres perseguim.

Material necessari:

Inclòs.

Disponible des de:

3 anys fins a l’ESO.

Pika't

A l’extraescolar de PIKA’T treballem estratègies de resolució de problemes per a preparar l’alumnat a les proves de les diferents fases de l’Olimpíada Matemàtica, Prova Cangur, Problemes a l’esprint i altres concursos matemàtics en els quals puguem participar. 

També s’analitzen jocs d’estratègia senzills per veure si hi ha alguna estratègia guanyadora, fem passatemps matemàtics (quadrats màgics, sudokus, kakuros…), activitats manipulatives, etc.

Material necessari:

Inclòs.

Disponible des de:

5é de Primària fins a 4t d’ESO.

Patinatge

L’objectiu principal de l’extraescolar és la pràctica de l’esport amb seguretat i el desenvolupament d’habilitats necessàries per a la pràctica d’aquest.

Així treballarem l’equilibri, la coordinació motriu, la percepció espacial… per a afavorir una pràctica correcta de l’esport.

Dintre d’aquest curs, treballarem circuits per a desenvolupar correctament canvis de direcció, frenades, girs i algunes tècniques bàsiques per a iniciar-se en aquest esport.

Material necessari:

El material l’han d’aportar les famílies, a tenir en compte el patí o patins i elements de seguretat (indispensable i requisit mínim el casc).

Disponible des de:

1r fins a 6é de Primària.

Guitarra

Plantegem una aproximació a l’instrument i les bases musicals que el conformen, així com la iniciació en el llenguatge i reconeixement d’acords i tècniques bàsiques de guitarra. 

Proposem un aprenentatge que parteix de l’interés de l’alumnat i el seu gust musical a fi de potenciar la motivació al màxim.

Material necessari:

No es facilitarà l’instrument,
però sí els materials
necessaris per a l’activitat i
manteniment de l’instrument.

Disponible des de:

3r fins a 6é de Primària.

Anglés

Des d’Infantil fins a 6é de Primària es tracta d’una classe d’immersió lingüística, formació integral de l’alumnat i tota una bateria d’activitats per aprendre Anglés gaudint de la llengua. 

En les classes reforcem tots els aspectes d’un idioma com la gramàtica, el vocabulari, l’escolta, etc., combinant sempre el component lúdic i els continguts didàctics. 

D’altra banda, al grup d’ESO treballem les habilitats més socials com la parla o l’escolta amb la finalitat de preparar l’alumnat per fer front a la certificació de l’idioma.

Material necessari:

Inclòs.

Disponible des de:

3 anys fins a 4t d’ESO.

Art

Adaptada a les diferents edats i nivells, treballarem el traç, la barreja de colors, formes i tècniques per oferir a l’alumnat una bateria de recursos que puguen convertir-se en eines per a l’expressió artística. 

Aquesta activitat no sols és un espai per aprendre, sinó, a més a més, gaudir de l’art i valorar les obres i el llenguatge artístic.

Material necessari:

El material necessari per a l’activitat el facilitarà l’empresa. Molt recomanable una bata per a prevenir possibles incidents i gaudir al màxim de l’experiència.

Disponible des de:

3 anys fins a 4t d’ESO.