Educació Infantil
1r Cicle

La finalitat de l’Educació Infantil és contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu.

La metodologia que apliquem és una “metodologia activa” en què l’infant participa d’activitats manuals i manipulatives centrades en la creativitat en general.

Què treballem amb les
xiquetes i xiquets?

El currículum inclou segons el decret 37/2008 que la finalitat de l’Educació Infantil és contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu en col·laboració amb les seues famílies.

En aquesta etapa es parla de desenvolupar capacitats, i les capacitats són les que finalment han de permetre que els xiquets i xiquetes siguen competents d’acord amb la seua maduresa.

Què aconseguim?

Com ho aconseguim?

El nostre treball amb l’alumnat és integrador en el projecte educatiu del centre, per tant, no es tracta d’accions alienes i puntuals, sinó d’una metodologia encaminada a preparar l’alumnat per al seu treball futur en la nostra escola.

No som una guarderia on els xiquets i xiquetes passen les hores fins que les famílies els recullen, sinó que vetllem pel seu aprenentatge, el seu desenvolupament i el seu enriquiment personal durant el creixement.

Estimulació

Pel que fa al desenvolupament psicològic, estimulem el seu interés natural per considerar com funciona el món i les persones.

Hàbits

En relació al desenvolupament cultural, plantegem l’adquisició d’hàbits com menjar, rentar-se les mans, fer pipi al vàter, etc.

Ritme d'aprenentatge

Afavorim el ritme d’aprenentatge de cada persona i el seu potencial.

Col·laboració

Pel que fa al desenvolupament social, propiciem situacions de col·laboració entre l’alumnat.

Comunicació

Respectem i flexibilitzem al màxim la comunicació amb les famílies i la participació d’aquestes en la integració de l’alumnat.

Aquestes famílies ja
són MAUX

Serveis i Extraescolars

Equip formatiu

Vicen Aliaga

Infantil 1r cicle

Alicia Camarasa

Infantil 1r cicle

Mireia Mañé

Infantil 1r cicle

M. Amparo Montoro

Infantil 1r cicle

En què podem ajudar-te?

Deixa’ns un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

En què podem ajudar-te?

Deixa’ns un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

ACCESSOS DIRECTES