INTERCANVI EUROPEU

Tu a Algemesí i jo a Wuppertal

“El nostre destí mai és un lloc, sinó una manera de veure les coses”. Aquestes paraules de Herny Miller, que encapçalen l’apartat web que a l’escola Maria Auxiliadora dediquem a l’Erasmus+ i als intercanvis arreu d’Europa, podrien resumir ben bé com està sent l’experiència del nostre alumnat amb aquest recurs europeu que porta instaurat al nostre centre ja molts anys.

I gràcies al programa Erasmus+, se’ns obren finestres al món i possibilitats de crear intercanvis amb altres centres, com és el cas de la St. Anna Schule a Wuppertal (Alemanya).

Aquest any, de nou, a Maria Auxiliadora hem tingut l’oportunitat de visitar aquesta localitat alemanya amb l’alumnat de 4t d’ESO el passat mes de maig, on gaudírem d’una fantàstica experiència gràcies a l’acollida que ens prepararen. Així mateix, hem renovat llaços enguany i hem rebut la visita de l’alumnat de Wuppertal, amb el qual un altre grup d’alumnes del centre ja ha establert vincles per a la seua futura estada a Alemanya el 2024.

Aquesta experiència ens permet conéixer de primera mà altres sistemes educatius europeus, a més de les vivències i amistats que d’aquest tipus d’activitats s’esdevenen.

ACCESSOS DIRECTES