MAUX RENOVA L’ESCOLA

El col·legi Maria Auxiliadora comença un projecte molt il·lusionant per a la renovació de les instal·lacions del centre. La primera fase de les obres s’ha executat durant aquest estiu a la planta baixa de l’edifici, i tot gràcies a l’esforç de les famílies i l’escola. 

Amb aquest canvi aconseguim un major estalvi energètic, ventilació i l’entrada de més llum natural que permet a l’alumnat gaudir d’un ambient d’aprenentatge òptim.

També s’han habilitat dos accessos més al pati per evitar aglomeracions en les entrades i eixides de l’alumnat.

La comissió del centre, junt a l’equip d’arquitectes, ja preparen els plànols per a donar-li forma a la que serà la segona fase i seguir així el camí cap a una escola moderna, plena de llum i renovada. 

I tu, eres de Maux?

#socdemaux

ACCESSOS DIRECTES