Quaresma 2022

Estimades famílies,

Cada any l’església ens oferix un temps extraordinari per a caminar cap a la Pasqua amb la pràctica de la pregària i la solidaritat. La Quaresma és un temps propici per a fer un stop en el nostre caminar diari i preguntar-nos si estem de veritat caminant en la fe i en l’amor. La vida en esta terra és curta i cal viure-la en plenitud, ja que, com assenyala el poeta Jorge Manrique en Coplas a la muerte de su padre, hem de prendre consciència de la brevetat de l’existència humana sabent que el nostre destí final serà l’eternitat.

“Recuerde el alma dormida
avive el seso e despierte 
contemplando 
cómo se pasa la vida, 
cómo se viene la muerte 
tan callando,
cuán presto se va el placer 
cómo, después de acordado, 
da dolor; 
cómo, a nuestro parescer, 
cualquiera tiempo pasado
fue mejor”.

Mostra la imatge original

La nostra societat actual, caracteritzada per la pressa, la immediatesa, l’utilitarisme i la tecnologia… ens pot alienar de la nostra pròpia identitat com a fills de Déu i membres d’una comunitat de fe que posa l’accent en la construcció d’una humanitat nova. Que en aquesta Quaresma, temps de conversió, puguem obrir-li el cor a Déu per a què Ell l’il·lumine amb la seua gràcia salvadora.

El nostre col·legi també entra en temps quaresmal. Tot l’alumnat tindrà cada dia l’oportunitat de dedicar un temps a la pregària i a la reflexió de la Paraula de Déu, així com rebre el sagrament de la reconciliació que el prepararà per a la festa de la Pasqua.

La Quaresma inicia el dimecres de cendra, enguany el dia 2 de març. A la parròquia hi haurà misses i celebracions per a la recepció de la cendra. Als xiquets i xiquetes, acompanyats de la família, els esperem preferentment a les 17.15 h al temple parroquial.

Bona Quaresma a totes i tots.

P. Ramon Peris Pla – Maria Auxiliadora

ACCESSOS DIRECTES